Anikó nővel töltötte az első szabad estéjét

VV Anikó szex Való Világ VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa rosszkislánya korábban megígérte, hogy amint kijön a luxusbörtönből, az első férfival ágyba bújik. Anikó azonban nem tartotta be ígéretét...

Pasik híján egykori villatársával, Ginával töltötte első szabad éjszakáját Anikó. A Blikk szerint azonban lett volna pályázó az első éjszakára: mielőtt Anikó beköltözött volna a luxusbörtönbe, közelebbi kapcsolatba került egy fiúval, egy korábbi szerelme pedig még az egyik párbaján is részt vett. Úgy tűnik azonban, hogy a villa fekete démonja inkább VV Gina társaságát választotta.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Leszoktam a szerelemről! Most csak magamra szeretnék koncentrálni" - mondta a Blikknek a lány. Anikó minden bizonnyal kiábrándult a férfiakból fél év alatt, amit a villában töltött. A legutóbb távozott villalakó még a villa-beli napjai alatt beszélt arról, hogy korábban sem volt minden rendben a szexuális életével: még sohasem volt orgazmusa férfival, s ez már oda vezetett, hogy frigidnek vallja magát. Mindezek után igen meglepő, hogy a villaléte alatt sok fiúval került közelebbi kapcsolatba.

Tipp: Nyerj 100.000 Ft értékű wellness hétvégét a Danubius Health Spa Resort Hévíz**** superiorba!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.