Voltak, akik bizton állították, hogy egy Anglia közeli kis szigetre utaznak a szerelmesek, mások azt mondták, Vilmos és Katalin egy karibi nászutat tervez - most azonban kiderült, hol tölti a mézesheteket az ifjú pár.

Kaliforniába és a nyugati partra utazik Katalin hercegnő és Vilmos herceg. "Cambridge hercege és hercegnője idén júliusban az Egyesült Államok-beli Kaliforniába utazik, miután véget ért a kanadai körútjuk" - jelentette be hivatalos közleményében a Clarence House.

Forrás: AFP

Ezzel Vimos és Katalin elérkezik az első hivatalos tengerentúli útjához, amelyet már mindketten nagyon izgatottan várnak. Miután bejárták Kanadát, július 8-10. között elutaznak Kaliforniába is, de hogy ott pontosan merre járnak majd, azt csak később hozzák nyilvánosságra. Vilmos már járt korábban civilként az Egyesült Államokban, Katalin azonban még egyáltalán nem volt a tengerentúlon - így ez lesz mindkettőjük számára az első hivatalos amerikai látogatás. Andrew Morton újságíró, a királyi pár szakértője szerint az sem kizárt, hogy a hercegi pár David és Victoria Beckham társaságában is eltölt majd egy kis időt, hiszen jóban vannak - a focista és neje is részt vettek az esküvőn.

Ezt nézd meg idén a Filmszemlén!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110504-mozi-program-film-ezeket-nezd-meg-iden-a-filmszemlen.html Pálinkakalandra fel! Isteni hazai párlatok csak neked!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110503-program-utazas-gasztronomia-palinkakalandra-fel-isteni-hazai-parlatok-csak.html Így néz ki Vilmos herceg felesége a hétköznapokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110506-katalin-hercegno-bevasarolt-egy-szupermarketben.html Lakatos Márk átalakít: Sportos fitneszedzőből elegáns dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20110503-lakatos-mark-atalakit-5-nagy-amarilla.html