Katalin hercegnő Kalifornia Kate Middleton Vilmos herceg nászút brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voltak, akik bizton állították, hogy egy Anglia közeli kis szigetre utaznak a szerelmesek, mások azt mondták, Vilmos és Katalin egy karibi nászutat tervez - most azonban kiderült, hol tölti a mézesheteket az ifjú pár.

Kaliforniába és a nyugati partra utazik Katalin hercegnő és Vilmos herceg. "Cambridge hercege és hercegnője idén júliusban az Egyesült Államok-beli Kaliforniába utazik, miután véget ért a kanadai körútjuk" - jelentette be hivatalos közleményében a Clarence House.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezzel Vimos és Katalin elérkezik az első hivatalos tengerentúli útjához, amelyet már mindketten nagyon izgatottan várnak. Miután bejárták Kanadát, július 8-10. között elutaznak Kaliforniába is, de hogy ott pontosan merre járnak majd, azt csak később hozzák nyilvánosságra. Vilmos már járt korábban civilként az Egyesült Államokban, Katalin azonban még egyáltalán nem volt a tengerentúlon - így ez lesz mindkettőjük számára az első hivatalos amerikai látogatás. Andrew Morton újságíró, a királyi pár szakértője szerint az sem kizárt, hogy a hercegi pár David és Victoria Beckham társaságában is eltölt majd egy kis időt, hiszen jóban vannak - a focista és neje is részt vettek az esküvőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.