esküvő kritika film mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazi csajfilm nyitja a nyarat a hazai mozikban, melyben a barátnői intrikák és kötődések, öriharik és öribarik egy gigantikus esküvő megszervezésének ürügyén bonyolódnak jobbra-balra. Koszorúslányok, kritika. 

Tipp! Nézd meg a nyár legújabb fürdőruháit! Katt ide!


Judd Apatow




www.bridesmaidsmovie.com
www.bridesmaidsmovie.com



Könnyen lehet, hogy ez a sors vár Paul Feigre és Kristen Wiigre is: előbbi eddig leginkább tévésorozatok rendezőjeként (Office, Jackie nővér, Író és kamuhős), utóbbi pedig a Saturday Night Live tévéshow komikusnőjeként és néhány mozis mellékszerep (Párterápia, Paul) révén volt ismert - most Apatow produceri irányítása mellett összehoztak egy közös vígjátékot, aminek a főszereplővé avanzsáló Wiig ráadásul a forgatókönyvéből is részt vállalt.

www.bridesmaidsmovie.com
www.bridesmaidsmovie.com


Már a te kezedet is megkérték?
Akkor jelentkezz MenyasszonyVarázslónkba és téged is felkészítünk a nagy napra!







www.bridesmaidsmovie.com
www.bridesmaidsmovie.com



A feladat pedig aztán sokkal nagyobbnak bizonyul, mint azt gondolta volna: Annie esküvője nemcsak egy szimpla lagzi, de mindenféle előpartikkal, eljegyzési bulival, ruhapróbákkal, lánybúcsúval, társasági eseményekkel felvezetett gigaparádé, aminek minden állomásánál helyt kell állnia. Ehhez pedig sem a pénzügyi háttere, sem az energiája nem igazán áll rendelkezésre. Ráadásul a koszorúslány-brigád színes egyéniségei között akad egy ellenlábasa is: Helen, aki Lillian új "legjobb" barátnőjeként az ő pozíciójára ácsingózik, és aki rendkívül idegesítő módon tökéletesen ért mindenféle esküvőszervezési praktikához. A csajok közti hatalmi harc kezdetét veszi, a tét pedig az esküvő és Lillian barátsága.


www.bridesmaidsmovie.com
www.bridesmaidsmovie.com

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!






www.bridesmaidsmovie.com
www.bridesmaidsmovie.com



A probléma inkább az, ha kilóg a film stílusából, ha öncélúvá lesz, itt pedig ez történik. Szerencsére csak egyetlen alkalommal, amúgy a Koszorúslányok megmarad az ügyetlenkedős-lelkizős-sírós-nevetős női vígjátékok stílusánál, melyben végeredményben azért nemcsak egy esküvő, hanem egy életre szóló barátság és Annie önbecsülése áll a középpontban - és amelyben külön öröm, hogy feltűnik egy nagyszívű rendőr szerepében a kiváló ír komikus, Chris O'Dowd is.

Kiknek ajánljuk?

- házasság előtt állóknak
- együtt mozizó barátnőknek
- Szex és New York-rajongóknak

Kiknek nem ajánljuk?

- akiket megrémít az esküvő gondolata
- akik szerint nem való egy csajfilmbe az altesti humor
- férfiaknak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.