Kifordult önmagából a tehetségkutató győztese! - Vagyont költ italra és kábítószerre állítólag

X-Faktor hírnév tartozás Ausztrália tehetségkutató énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2010-ben nyerte meg a második ausztrál X-Factort Altiyan Childs, akit mentora, Ronan Keating nagy tehetségnek tartott. Az énekes pályája gyönyörűen indult, most azonban úgy tűnik, nem tud mit kezdeni a sikerrel és a hírnévvel.

Elege van zenésztársainak a második ausztrál X-Factor győzteséből, aki véleményük szerint nem tud megbírkózni a sikerrel és a hírnévvel, és teljesen kifordult önmagából. A szeszélyes énekes ugyanis a társak és a turnéján dolgozók szerint a legkisebb semmiséget is túlreagálja, őrjöng, miközben nem fizeti ki kollégái járandósságát. Utóbbiak szerint közel 30 000 dollárral, vagyis 5,5 millió forintnak megfelelő összeggel tartozik már most.

Altiyan Childs hivatalos weboldala
Altiyan Childs hivatalos weboldala

Szórja a pénzt

A 36 éves Altiyan Childs állítólag szórja a pénzt, elsősorban szórakozásra, és az utóbbi időben nem egyszer keveredett majdnem rendőrségi ügybe is. Csupán a szerencsén múlott, hogy megúszta például azt a razziát, melyet volt menedzserénél, Steven Goldnál tartottak, akivel egy ideig Childs lakott. Az énekes ugyanis egy nappal azelőtt költözött el, hogy a rendőrség illegális fegyvereket, marihuánát és kábítószer előállítására alkalmas szereket találtak, de a rendőrség azért szemmel tartja. A kábítószerrel kapcsolatos vádakat tagadja, egy interjúban legalábbis azt nyilatkozta, hogy ő a világ legtisztább rockere. A tartozásra vonatkozó vádakra annyit mondott: "ezek az emberek baromságokat beszélnek. Ha tényleg úgy gondolják, hogy tartozom nekik, forduljanak a rendőrséghez."

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.