Britney Spears énekesnő és kedvese, Jason Trawick "magánéletébe" egy erotikus videó segítségével pillanthatunk be.


A Criminal című klipben a pár formálja meg a modern Bonnie és Clyde-ot - igazán erotikusan. Britney-nek korábban sem volt ellenére az, hogy kapcsolatait mutogassa - volt férjével, Kevin Federline-nal közös valóságshow-ban szerepeltek. Britney most jelenlegi kedvesével bújt össze a kamerák előtt, augusztusban pedig az egyik koncertjén felhívta a színpadra Jasont, és erotikus táncot lejtett körülötte.

 

A legújabb videóban a kockahasú Jason elcsavarja Britney fejét, miután megmenti a lányt annak erőszakos barátjától. A románc hamarosan felforrósodik, és a pár az ágyban folytatja az ismerkedést. A rosszfiús karaktert játszó macsó Jason testén jól láthatóak a tetoválások - az egyik az egész hátát befedi. A férfi félmeztelenül szerepel a klipben - ezt persze a rajongók nem bánják, hiszen megcsodálhatják Jason kifogástalan hasizmait.

Britney és Jason 2010 elején kezdtek randizni, és tavaly májusban jelentették be, hogy együtt járnak. Korábban ugyan együtt dolgoztak, de a munkakapcsolatukat megszüntették, mert inkább a privát életükre akartak koncentrálni. Persze ezt az egyezséget a Criminal című videó erejéig megszüntették.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

 
Könyvtippünk: Franco Marco, a titokzatos provokátorhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20111018-konyvtippunk-franco-marco-a-titokzatos-provokator.html Férjhez ment az Alkonyat szépséges sztárja!http://www.life.hu/szorakozz/20111017-ferjhez-ment-nikki-reed-az-alkonyat-vampirja.html 12 híres sztárpár, akiket a filmforgatás hozott összehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111012-romancok-melyek-a-filmvasznon-bontakoztak-ki.html