A szex akkor jó, ha a mély érzelmek átélése és az érzékek tánca mellett játék is maradhat.


Egy friss hazai felmérés szerint hazánkban szinte mindenki elégedett szexuális felvilágosultságával, vagyis ezek szerint - elméletben - mindent tudunk, amit tudni lehet a szexről. De vajon azzal tisztában vagyunk, hogyan csábítsuk el a párunkat egy alattomosan szürke, fejfájósnak ígérkező napon?

Nos, a szexi szituációkat elősegítő társasjátékok garantáltan helyrerázzák az erotikát a párkapcsolatokban, és nem engedik, hogy a szexi játék helyett az unalom vegye át a hatalmat a hálószobában. Egy pillanatig se higgyük, hogy ebben a szexuális információkkal túlzsúfolt világban nem ad, nem mond újat a kétszemélyes játék, amely nemcsak kellemes, oldott hangulatot teremt, de megtanít ismét a másikra figyelni, valamint kontrollálni saját érzékeinket is.


Forrás: [origo]


A szex nélküli vagy a kevés, esetleg monoton szexuális élettel koptatott kapcsolat is lehet jó - sokan vallják azt, hogy rossz szexszel is lehet együtt élni akár hosszú évekig. Ám a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy azok a párkapcsolatok, ahol a felek kölcsönösen elégedettek szexuális életükkel, ott könnyedén és magabiztosan kommunikálnak párjukkal a szexről, aktuson kívül is. Akik meg merik fogalmazni és hangosan kimondani vágyaikat, akik mernek újítani a szexben, vagyis bátran próbálnak ki új pozíciókat, akiknek barátjuk a szerepjáték, nos, azok a kapcsolatok életképesebbek és erősebbek lehetnek.

A szexi társasjátékok szabályai kézenfekvőek és nagyon könnyen magunkévá tehetjük azokat, hiszen meglehetősen motiváltak lehetünk: a felnőtteknek szóló társasjátékok garantáltan gyönyört ígérnek.

A Hancúr párbaj társasjáték három zónára bontható: csábítás, vágy és természetesen a hancúr. A kártyák alapján egy mezőn lassan lépdelve kell csintalan feladatok során a csúcsig juttatni kedvesünket. A cél a gyönyör, de minél később érünk oda, annál élvezetesebb lehet a beteljesülés - és lássuk be: a sokszor összecsapott vagy feladatteljesítő szex helyett milyen jó lehet a játékba csomagolt, lassú érzéki tempó.




Isla Dorada - Keressünk együtt kincseket!http://www.life.hu/szorakozz/20111208-isla-dorada-tarsasjatek-keressunk-egyutt-kincseket.html