Úgy tűnik, hogy az ügyeletes filmsztárok, egyes politikusok és a menő sportolók mindent megtesznek azért, hogy szexuális botrányaikkal a címlapokra kerüljenek, de ha visszatekintünk az időben, a színfalak mögött más hírességek is tobzódtak a bizarr élvezetekben.


1. Az "évszázad embere" - Albert Einstein

Az elméleti fizika atyjához fűződik a tudományos élet egyik legnagyobb felfedezése, az általános relativitás-elmélet megalkotása. A levelezéseit elemzők szerint a zárt ajtók mögött - amikor a 20. század kiemelkedő zsenije épp nem kutatott - az idejét annyi nővel múlatta, amennyit csak megkívánt. Bár a nőkről egyáltalán nem vélekedett pozitívan, és "agy nélkülinek" tartotta őket, a feleségei mellett legalább 10 szeretőt tartott. Amikor megkérte Mileva Maric kezét, egy listát írt arról, hogy a neje mit tehet és mit nem, de az is szerepelt benne, hogy a nő nem számíthat tőle sem intimitásra, sem hűségre. Mielőtt Einstein feleségül vette első unokatestvérét, majdnem annak 22 éves lányával lépett frigyre, és valószínűleg Elsa húgával is volt afférja még fiatalabb éveiben, ami miatt így magyarázkodott egy hozzá írt levélben: "Nem hibáztathatsz engem, fiatalok voltunk és ő akarta."AFP2. Az angyalok hangja - Wolfgang Amadeus Mozart

Mozart minden idők egyik legnagyobb zeneszerzője volt, és csodagyerekként tartották számon: 5 évesen szimfóniákat komponált. Amikor Mozart épp nem 600 remekművének egyikén dolgozott, unokanővérének írt rímekbe szedett és meglehetősen obszcén tartalmú leveleket. Példák sokaságát emelhetnénk ki Mozart perverz vágyaiból, de semmi sem bizonyítja jobban a géniusz szexuális devianciáját, mint amikor azt írta a lánynak, hogy az orrára akar "csinálni", és nézni, ahogyan a kaki az állára csorog. A saját anyjával is hasonló stílusban csevegett, amelyben igen gyakran felbukkant az emberi ürülék és annak különféle trágár megnevezései. Ugyanaz a zseni - aki élete során zongoraversenyek tucatját írta - egy olyan hatszólamú gyöngyszemet is papírra vetett, ami a "Nyald a seggem" címet viselte.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!AFP3. A romantikus szürrealista - James Joyce

Az ír származású költőt és írót a 20. századi irodalom egyik legjelentősebb alkotójaként ismeri a világ, Ulysses című regényét a nyugati modernista irodalom remekműveként emlegetik. Joyce legelszántabb rajongói bepillantást nyerhettek elméjének különös világába, amikor 1975-ben napvilágra került a feleségének címzett levelek gyűjteménye. Nyilvánvaló, hogy Joyce egy olyan korszakban élt, amikor még nem létezett mobiltelefon, webkamera vagy netes pornó, így amikor távol voltak egymástól, perverz és tüzes hangvételű leveleket váltottak, amire az elektromos távíró valószínűleg nem adott volna lehetőséget. A klasszikus megszólítás helyett Norát "édes kis ribancom"-nak titulálta, akinek kívánsága szerint levele olvasása közben az író kétszer is kielégítette magát. Joyce legfőbb perverziója a női szellentés imádata volt, és a feleségével való szeretkezés közben leginkább ebben élte ki erotikus vágyait.

AFP

4. A felvilágosult gondolkodó - Jean-Jacques Rousseau

Rousseau minden idők egyik legmeghatározóbb filozófusa volt. Az általa megfogalmazott Társadalmi Szerződés a Függetlenségi Nyilatkozat alapelveinek legfontosabb vezéreleme volt, ami az Amerikai Egyesült Államok alkotmányának kidolgozását is erősen formálta. Amikor a francia filozófus még életében kiadta az önéletrajzát, tőle végképp szokatlan lett volna a kényes részletek elkendőzése, miszerint semmi mást nem szeret annál jobban, mint hogy alaposan elfenekelik. Popsiverés iránti fétisét Rousseau 8 éves korára vezeti vissza, amikor az igazgatónője egy ízben jól elnáspángolta. Önéletrajzában őszintén vall arról is, hogy a 30 éves nő kezei életre szólóan meghatározták a szexuális hajlamait és a szenvedélyeit. Bár az elfenekelés nem tartozik a legdurvább perverziók közé, az öntörvényű zseni olyan megszállottan rajongott ezért, hogy egyszerűen nem tudott uralkodni az ösztönei felett. Amikor olyan nőkkel találkozott, akikről azt remélte, hogy kiszolgálják eme rejtett vágyát, rögtön letolta a nadrágját. 

AFP5. A mesék királya - Hans Christian Andersen

Ki gondolná a világhírű dán meseíróról, hogy egész életét magányosan töltötte, és csak egy fiatal balett-táncos iránt táplált valódi érzelmeket. Andersen mára klasszikussá vált történeteit saját élményeiből merítette, és szexuális bizonytalanságát tükrözi, hogy gyermekkorában nem volt része elegendő gyengédségben. Haláláig agglegény maradt, s bár soha nem élt aktív szexuális életet, van némi bizonyíték arra, hogy biszexuális hajlamai is voltak. Romantikus lélekként gyakran írt erotikától túlfűtött rajongói leveleket fiatal férfiaknak. Andersen szívét kevés nő dobogtatta meg igazán, és inkább azokhoz vonzódott, akiknél biztosan tudta, hogy reménytelen a szerelem, mint például a svéd operaénekesnő, Jenny Lind esetében. A költő gyakran keresett fel bordélyházakat, hogy a prostituáltakkal szóba elegyedjen, de soha nem szeretkezett velük. Miután visszatért a szállodai szobájába, vadul maszturbálni kezdett, és minden egyes önkielégítést feljegyzett a naplójába.

AFP
Tragikus sorsú színésznők Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120111-gyonyoru-tragikus-sorsu-szinesznok-hollywood-aranykorabol.html 10 híres író, aki öngyilkosságot követett el vagy kísérelt meghttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120224-10-hires-iro-aki-ongyilkossagot-kovetett-el-vagy-kiserelt-meg.html 7 álnéven is alkotó író, akit ismerned kellhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110805-irok-akik-alneven-is-tudtak-remekmuveket-alkotni.html 7 tragikus sorsú híres színészhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111117-mozi-film-hires-szineszek-tragikus-sorssal.html 5 hírhedt nő, akiktől rettegtek a férfiakhttp://www.life.hu/szorakozz/20111111-5-hirhedt-no-akiktol-rettegtek-a-ferfiak.html