békülés VV Veronika szakítás veszekedés VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen belenyugodni a szakításba VV Cristofel.

A kubai macsó annak ellenére is szeretné visszaszerezni Veronikát, hogy a lány feljelentést tett ellene. Veronika azonban hallani sem akar a fiúról, főleg azután, hogy Cristofel tönkretette a lány új kapcsolatát is. ,,Nem értem, Cristofel mit gondol, nem fogok neki megbocsátani, akkor sem, ha ajándékokkal halmoz el. Legutóbb egy gyémántgyűrűvel a kezében állt a lakásom portaszolgálatán, és arra kért, legyek a felesége. Természetesen nemet mondtam, sőt a gyűrűt is otthagytam a portán, végül úgy döntöttem, hogy inkább visszaküldöm neki, mielőtt azt hiszi, hogy boldogan hordom az ujjamon. Hát nem így van, engem nem lehet ékszerekkel lekenyerezni, nagyon fáj, amit Cristofel tett, és nem fogok megbocsátani neki. Ráadásul ma már arra is rájöttem, hogy mire ment ki ez az egész lánykérősdi" - vallotta az egykori villalakó a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

,,Bevallom, még pár pillanatig el is hittem, hogy ő valóban megbánta ezt az egészet, de most már tudom, hogy csak a feljelentést szerette volna ezzel megúszni" - tette hozzá a lány, aki elárulta, a kubai macsó tönkretette új kapcsolatát is. ,,Egyértelmű, hogy így állt bosszút. Miután ugyanis visszautasítottam, felhívta a barátomat, Márkot, és mindenfélét összehazudozott neki. Azt állította, hogy mi a mai napig összejárunk, találkozgatunk egymással, amiből persze egyetlen szó sem igaz. De sajnos erről nem tudtam meggyőzni Márkot, úgyhogy úgy döntött, hogy kiszáll ebből a kapcsolatból. Valószínűleg sok volt már neki a köztem és Cristofel között folyó hercehurca is" - mondta Veronika a Blikknek.

,,Ki akartam békülni vele, valóban így van. De csak azért, mert ő is ezt akarta, aztán utána már fel sem hívott. Én meg úgy éreztem, kötelességem figyelmeztetni Márkot. Szerintem nem fair, amit Veronika csinál, de most már nem is érdekel" - magyarázta Cristofel.

Tipp! Szépségkirálynő-jelöltek fehérneműben. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.