A mozikban futó Magic Mike sztriptíztáncosainak ihletésére összegyűjtöttük a kedvenc olyan filmszereplőinket, akiknek a vetkőzés a hivatásuk - legyenek bár férfiak, nők vagy vámpírok.

7. Nancy Callahan - Jessica Alba (Sin City)

Robert Rodriguez képregény-bűnfilmjének elején Nancy egy ártatlan kislány, akit a Bruce Willis játszotta vén zsaru ment meg önfeláldozóan egy perverztől és az erőszaktól. A nyomozó évekkel később újra megkeresi Nancyt, mert veszély fenyegeti a lányt, ám a legnagyobb megdöbbenésére már egy bombázó sztriptíztáncost talál, aki egy lebujban tündököl ki a szépségével a mocskos közegből. Hiába, a bűn városa mindenkit lehúz...


6. Nomi Malone - Elizabeth Berkley (Showgirls)

A Showgirls valószínűleg az egyik fő felelős azért, hogy jó régóta nem készültek olyan filmek Hollywoodban, amelyek női sztriptíztáncos karaktereket helyeznek a középpontba. A kilencvenes évek erotikus mozijainak idején divatos volt a téma, aztán jött a nagy felhajtással készülő, majd csúnyát bukó Showgirls, így azóta jobbára csak mellékszereplők a vetkőző rúdtáncosnők. Ettől függetlenül azonban a Las Vegasba karriert csinálni érkező, majd a sztriptízen át a showbizniszbe jutó Nomi helyet érdemel a listánkon.


5. Erin Grant - Demi Moore (Sztriptíz)

Szintén a kilencvenes évek közepének termése a lefegyverző egyszerűségű címmel rendelkező Sztriptíz, melyben Demi Moore dob le magáról minden ruhát egy éjszakai bárban. Mint oly sokszor, az erotikus hangulat itt is a krimi műfajával keveredett: a főhősnő egy volt FBI-ügynök, aki a lánya visszaszerzéséért küzd (tehát igazából anyai szeretetből vetkőzik), majd egy zsarolási ügybe keveredik, ahol a hullák is potyogni kezdenek.4. Alex Owens - Jennifer Beals (Flashdance)

A nyolcvanas évek egyik kultfilmjének főhősnője igazi erotikus sztahanovista: nappal gyári munkás, este pedig sztriptíztáncosnő. Az álma viszont a balett, amihez meg is van a tehetsége, és ezt végül az azóta rongyosra játszott zene dallamaira meg is mutatja.


3. Santanico Pandemonium - Salma Hayek (Alkonyattól pirkadatig)

Az amerikai-mexikói határon található mulató különös szórakozóhely, és ez nemcsak a táncosnők által gerjesztett fülledt hangulatnak köszönhető. A show sztárja a kígyóval vonagló Salma Hayek, aki a lábáról csorgatja az italt Quentin Tarantino szájába, majd átváltozik vérszopó vámpírrá a többi alkalmazottal együtt. A sztriptízbárok veszélyes helyek.


2. Gaz Schofield - Robert Carlyle (Alul semmi)

Míg a Magic Mike pasijai már profi sztriptíztáncosok, addig az Alul semmi pocakos férficsapata még csak betörni igyekszik a vetkőzőiparba. Teszik mindezt jobb híján, hisz a lepukkant angol iparvidéken munka nélkül maradtak - aztán a reménytelennek tűnő vállalkozás mégiscsak megváltoztatja az életüket, és nem elsősorban anyagi szempontból.


1. Cassidy - Marisa Tomei (A pankrátor)

Ha valakiben valaha is felmerült a kérdés, hogy miként lehetséges beleszeretni egy sztriptíztáncosba, az nézze meg A pankrátort, mert ott a válasz. A Marisa Tomei játszotta Cassidynek nemcsak a mellei, de a szíve is hatalmas, a mosolyától még egy birkózó is ellágyul, negyven felett is bámulatosan mozog a színpadon, és felöltözve, az utcán is ellenállhatatlan.

 

Te milyen emlékeidet változtatnád meg? A jövőben megteheted!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120817-mozi-szorakozas-film-te-milyen-emlekeidet-valtoztatnad-meg-a-jovoben.html Nők, akiket felsőbbrendűnek tartanak a férfiakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120815-szorakozas-film-mozi-nok-akiket-felsobbrendunek-tartanak-a-ferfiak.html Hollywood macsói együtt sztriptízelnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120809-mozi-film-szorakozas-hollywood-macsoi-egyutt-sztriptizelnek-a-magic.html Sztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.html Skandináv filmklasszikusok - 10 film, amit neked is látnod kell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120725-10-skandinav-film-amit-neked-is-latnod-kell.html Őrült szerelmek a filmvásznon - szeress, ha mersz! (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120713-mozi-film-szorakozas-orult-szerelmek-a-filmvasznon-avagy-szeress.html Csinos diáklány gáláns partnereket keres. Jelige: "Vágy/álom"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120711-sleeping-beauty-csinos-diaklany-galans-partnereket-keres-jelige-vagyalom.html