Michelle Williams meztelen valójában mutatkozik meg a mozivásznon a Take This Waltz című filmjében, melyet itthon december végén mutatnak be a mozik.

A tehetséges színésznő egy két férfi között őrlődő feleséget alakít, aki a film legpucérabb jelenetében, egy zuhanyzóban beszéli meg ügyes-bajos dolgait a szintén meztelen asszonyokkal. Michelle nem óckodik az efféle jelenetektől, de igaz, ami igaz, nem nagyon láttuk még őt ennyire csupaszon, szőrösen, természetesen.

 

 

Lánykérés élő adásbanhttp://www.life.hu/szeress/20121211-nagyon-romantikus-volt-a-lanykeres-mert-a-musorvezeto-elo-adasban.html Szexi fehérneműben a focistafeleséghttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-sylvie-van-der-vaart-focistafeleseg-dogos-fehernemukban-pozol.html Lötyög és formátlan a karod? Íme a megoldás!http://www.life.hu/ez-zsir/20121212-a-victoria-s-secret-modell-candice-swanepoel-olyan-edzest-mutat.html 24 éve van együtt az álompárhttp://www.life.hu/szeress/20121212-kyra-sedgwick-szineszo-elarulja-miert-jo-a-hazassaga-evtizedek-ota.html