"Egyszerre két színes bőrű nővel szeretkeznék"

világvége a nap cikke szex szerelem katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szerkesztőségében már beszéltünk csokievő maratonról és szexpéntekről. Kíváncsiak voltunk arra is, ti mit tennétek, ha valóban december 21-én bekövetkezne a világvége. A legjobb Facebook kommentekből szemezgettünk.

Ha világvége, akkor szex

Tamás a csokipénteket azonnal a szexpéntekkel kombinálná, ezt tartaná jó alternatívának. De nem ő az egyetlen, aki szexszel búcsúztatná a földi létet. Csilla például zöld utat adna végre annak a pasinak, aki régóta közeledik felé. Krisztián azonnal két színes bőrű nővel szeretkezne, elmondása szerint azért, hogy ha már meghal, akkor legalább az utolsó nap zsír legyen. Virágnak konkrét elképzelése is van, hogy kivel bújna ágyba az armageddon előtt. "A föld alól is előkeríteném Kisstibit és a végére járnék, mi vonz hozzá elementáris erővel." Reméljük, Virág is a Quimby együttes Kiss Tibijére gondol, és amennyiben megtalálta a választ, azt megosztja a Life.hu-val is.

Thinkstock
Thinkstock

Segíteni az utolsó pillanatig

Vivien nemcsak magára, de embertársaira is gondolna utolsó napján, és a többieknek is örömet szerezne. "Én felkeresnék mindenkit, akivel valaha is bármilyen konfliktusban voltam. Megbocsátanék nekik, megölelném őket és megköszönném mindazt, amikre megtanítottak. Felkeresném a szeretteimet és elmondanám nekik mindazt, amit eddig nem tettem, vagy nem elégszer. Aztán miután megszabadultam minden tehertől, az összes pénzem csokira és különböző csodás dologra költeném, amit szétszórnék egy hőlégballonból, hogy másnak is jusson belőle." Kriszti Vivienhez hasonlóan gondolkodik, ő lufit és teát osztogatna. "Ha tudnám, hogy melyik nap dobnánk fel a bakancsot, akkor előző nap a következőket művelném: pénzt ragasztanék az automatákra, teát osztogatnék a dugóban, lufit vinnék a kórházban lévőknek, aprót szórnék el a játszótéren a kicsiknek, hogy kincset kereshessenek, ingyen forró csokit osztogatnék a korcsolyázóknak, csak úgy. Ha már egyszer eljön a vég, legyen előtte egy jó napunk. Szerintem jópofa lenne."

Együtt a családdal, barátokkal

Saci a barátaival venne egy magánrepülőt, és elutaznának azokra a helyekre, ahová mindig is el akartak menni. "A barátaimmal vennénk egy magánrepülőt, és elutaznánk azokra a helyekre, ahová mindig is el akartunk menni. Megkóstolnánk az összes ételt és sört, vagy a helyi italkülönlegességeket. Este pedig a legjobb együttesek, DJ-k játszanának egy nagy fesztiválon. Mindegy, mennyit iszik az ember, úgysem lesz másnapos. Ja, és kiásnék egy mamutot." Adrienn azonban otthon maradna a férjével és a kisfiával: "Otthon maradnánk a férjemmel és a kisfiammal, és azt hiszem, újra gyereknek éreznénk magunkat. Az ágyon ugrálnánk, firkálnánk a falra, jó nagy kupit csinálnánk, teljesítenénk kisfiunk minden kis őrült kívánságát." Berta pedig a szép pillanatokra emlékezne. "A kutyámmal még tennék egy jó nagy sétát, és végiggondolnám a jó dolgokat, amik velem történtek. Végül pedig a férjemmel minden csokit, sütit végigennénk, elővennénk az esküvői videót, hogy még egyszer átéljük azt a napot, és megpecsételnénk egy jó kis hancúrral!"

Thinkstock
Thinkstock

Titkok kimondása

Edit bemenne a munkahelyére, ahol rendet tenne. Kikapcsolná a gépét és tüzet gyújtana az asztalán. "...aztán az összes főnökömet, aki megkeserítette az életem, meglátogatnám, megcsókolnám, és közölném, hogy köszi a törődést, aztán pedig hazamennék. Útközben bevásárolnék a kedvenc csokoládémból, a legjobb pezsgőből, amit kapok, behúznám a kedvesem a szobába és vele tölteném az egész napot. A család meg kapna egy SMS-t, hogy kösz a részvételt, és odaát találkozunk." Olvasóink közül talán Boglárka rugaszkodott el legjobban a valóságtól: "Beköltöznék egy űrkapszulába a szeretteimmel, majd meglátogatnám a kozmoszt, hátha nem ez lesz az utolsó napom." Andinak is sok terve lenne erre a napra: "Ha tudnám, hogy ez életem utolsó napja, akkor összehívnám a családot, és elmondanám azt, amit sajnos ebben a rohanó világban nem teszünk meg mindennap. Azt, hogy mennyit jelentenek nekem, és mennyire szeretem őket. A páromnak pedig megmondanám, hogy ő a legcsodálatosabb ember a világon."

Ezt persze nem csak december 21-én kellene megtennünk. Az év többi napján is elmondhatnánk szeretteinknek, hogy milyen fontosak a számunkra. Éreztethetnénk gyakrabban is a szerelmünkkel, hogy ő a legdrágább az életünkben. Akkor is elmondhatjuk valakinek a véleményünket, ha éppen nem várjuk a világ pusztulását, és szexpénteket is bármikor tarthatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.