Dögös szurkolólány lett Michael Jackson lányából

meccs Michael Jackson kosárlabda szurkolás cheerleader Paris Jackson szórakozás tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pompomlánynak állt Jacko lánya. Paris Jackson az elit Buckley középiskola fiú kosárcsapatának szurkolt a minap. Bár ne tette volna! Ha ezt az édesapja látná?!

Paris Jackson úgy rázza, mint édesapja, Jacko. Na nem a csípőjét, egyelőre csak a pompomját. A 14 éves, vagány külsejű tini saját középiskolájában állt be a szurkolólányok közé, hogy buzdítsa a kosaras fiúkat.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A Daily Mail agyondicséri őt: a lap azt írja, hogy Paris az apja mozgását örökölte. Szerintünk ez egy kicsit túlzás: a popsztár lánya elég esetlenül ugrabugrál. Jacko legendás mozdulatait mi nagyítóval sem fedeztük fel. A kosárcsapat, akinek szurkolt, mindenesetre nyert. Azt viszont mindenképp értékeljük, hogy nem vár el semmiféle különleges bánásmódot csak azért, mert ő a pop királyának lánya. Michael Jackson 2009-ben halt meg.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.