Kitálalt Lévai Adrienn az úgynevezett dubajozós ügyben. Az egykori szexi Playmate az első, aki ilyen vallomást tett. A Bors megtudta, mit mondott az ügyben jegyzőkönyvbe a szépség. Elképesztő vallomás.

Milliókat tehetett zsebre Lévai Adrienn 2009 és 2010 között. Ezt saját maga vallotta be a nyomozóknak a dubajozós ügyben. Vallomásának egyes részleteit a Bors is megszerezte. A lap azt írja: a jelek szerint ő egyszer sem bukott meg Dubajban.

Forrás: Facebook.com/izidimantaphotography
Lévai Adrienn

Londonban, Marokkóban, Mallorcán, Franciaországban azonban igen. A rendőrök kérdéseire azt is elárulta: sokszor főleg budapesti hotelekbe, illetve magánlakásokba hívták őt a férfiak. Szolgáltatásaiért általában százezret fizettek az ügyfelek, ebből kapta meg a saját részét is. Kiderült az is, hogy Adrienn terhelő vallomást tett a kerítés miatt is eljárás alá vont volt szépségguru, R. Lajos ellen. Vallomása szerint állítólag R. Lajos ezerötszáz eurót, azaz csaknem félmillió forintot ígért neki azért, ha három napon keresztül hajókázik arab vendégekkel. Ha valaki többet is bevállalt, azért plusz 5-600 euró járt. A lap megkeresésére a közben DJ-évé vált lány is elismerte, hogy járt bent a rendőrségen. "Tanúként hallgattak ki. Ebben az ügyben nem a lányokról van szó, hogy ki mit csinál és mennyiért, hanem az ügynökökről. Sok olyat is behívtak, akinek semmi közük az ügyhöz, csak be voltak már regisztrálva az ügynökséghez, mint modell vagy hosztesz. Ügynök által én soha nem végeztem ilyen munkát. De annyira jelentéktelen volt a vallomásom, hogy a bírósági tárgyalásra már be sem idéztek." Hozzátette: "Amúgy a prostituáltak legalább behozzák a valutát az országba, és nem az állam pénzén élnek."

Megtámadták a Megasztárost és barátaithttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-kallay-saunders-andras-a-megasztar-egyik-felfedezettje-es-baratai-verekedesbe.html A magyarok is megnyerhetik a brit tehetségkutatóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-az-attraction-nevu-magyar-csapat-az-egyik-eselyes-hogy-megnyerje.html Micsoda baki - pornó ment a híradóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-porno-ment-veletlenul-az-et3-gorog-tevecsatorna-hiradojaban.html Dögös fotók a nemrég szült szupermodellrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130530-gisele-bundchen-szupermodell-megmutatta-szules-utani-bombaalakjat.html Sebestyén Balázs nagyon elszállthttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-vadon-jani-elkuldte-a-lifehu-riporteret-a-fenebe-sebestyen-balazs.html