Egy átlagos énekesből is könnyen válhat világsztár, ha úgy dönt, hogy eljött az ideje az arculatváltásnak, és a filozófiai magasságok helyett jóval konkrétabb dolgokról énekel. A közönség szinte megőrül az erotikától túlfűtött dalokért, ahol a forró csókoktól kezdve a kőkemény lovaglásig minden huncutságról szó esik. Íme a Life.hu toplistája, ami nem csak a buliban pörgeti fel egyből a hangulatot.

1. "I Want Your Sex" - George Michael

A kétszeres Grammy-díjas brit énekes a '80-as évek legnagyobb szexszimbóluma volt, bár a Wham! szívdöglesztő frontemberéről akkor a rajongók még nem sejtették, hogy a saját neméhez vonzódik. Amíg a nagy diszkókorszak más popcsillagai burkoltan célozgattak szexuális vágyaikra, George Michael tesztelte a cenzúra határait, és arról énekelt, hogy leendő szeretője pontosan tudja, mit akar. A fél világ ledöbbent a sztár pimaszságán, ám a forró hangvételű dal az egyértelmű refrénnel ("Minden férfinak van türelme, de az enyémnek itt van vége/Szexelni akarok veled") a mai napig a kívánságlisták élén szerepel.

2. "Justify My Love" - Madonna

A pop nagyasszonyától soha nem állt távol a polgárpukkasztás, aki karrierje kezdete óta kihívó megjelenésével és erotikus töltésű dalaival állandóan magára irányítja a figyelmet. A "Like a Virgin" és a "Hanky Panky" után senki nem lepődött meg Madonna merész szexualitásán, ennek ellenére a "Justify My Love" pajzán videóját a televíziós csatornák azonnal betiltották. A klip bevezeti a nézőket a  szado-mazo, a kukkolás és a biszexualitás világának rejtelmeibe, és nem utolsósorban a popikon combfixes, csipkemelltartós öltözete is rendkívül izgató látvány. A dal különlegessége, hogy a szupersztár ének helyett végigsuttogja a hipnotikus varázsigét vágyairól, és ez a stílus a következő albumán (Erotica) is megfigyelhető. A szöveg legszexisebb része kétségtelenül a refrén: "Nyitott vagyok és készen állok rád, hogy igazoljam a szerelmemet."

3. "I'll Make Love to You" - Boyz II Men

Az amerikai r&b formáció 1994-es number one slágere 14 héten keresztül vezette a toplistákat, és több mint 60 millió példányban kelt el világszerte. Az "I'll Make Love to You" sokak szerint minden idők egyik legszebb szerelmes dala, amit meghallgatva minden csaj szexisnek és kívánatosnak érzi magát. A mai popkultúra világában a dal bizonyos részei kissé sziruposnak tűnnek, mint például "Ez ma a te estéd; a kívánságod számomra parancs; egész éjjel szeretkezni fogok veled". Ennek ellenére a Boyz II Men romantikus melódiája akár tökéletes is lehetne egy romantikus együttléthez, mert 21. század ide vagy oda, melyik nő ne vágyna gyertyafényes vacsorára, meghitt ölelésre és hajnalig tartó szerelmeskedésre?

4. "I'm a Slave 4 U" - Britney Spears

Úgy tűnik, a szexualitás Britney Spears legnagyobb fegyvere, akinek olyan popslágerei hozták a rádiókat egy kicsit kényelmetlen (és izgatott)  helyzetbe, mint pl. a  "3", a " Touch Of My Hand" vagy a "Showdown". A popkirálynő előbb mutatta meg, mi az igazán szexi, mint exkedvese, Justin Timberlake a "Sexyback"-ben. A kritikusok szerint Britney a 2001-ben megjelent pikáns és szenvedélyes hangvételű dallal tört ki végleg a korábbi "jókislány" szerepből, és rajongói ekkor fedezhették fel igazán vad és csábító oldalát. A videoklipre a közönség minden bizonnyal jobban emlékszik, mint a sokak szerint teljesen jelentéktelen dalra, hiszen Britney alig takaró topban és szűk csípőfarmerben vonaglik, és a zene "rabszolgájaként" elképesztően szexisen verejtékezik a táncparketten.

5. "LoveGame" - Lady Gaga

A botrányhősnő semmit nem bíz a véletlenre, és a 2009 áprilisában debütált elektropop dala méltán verte ki a biztosítékot a közönség körében.  Az olyan nyíltan szuggesztív sorok, mint pl. az "I wanna take a ride on your disco stick" (Lovagolni akarok a diszkópálcádon") és az erőteljes szexuális koncepció miatt a videót több országban is cenzúrázták. A díva egy vele készült interjúban arról beszélt, hogy azért válhatott a fiatalok példaképévé, mert nem titkolja érzéseit, és mindig kíméletlenül őszintén kimondja, amit gondol. Mivel dalai általában kiszámíthatók, Gaga nagyon is tudatában van annak, hogy csak úgy maradhat a reflektorfényben, ha napi szinten tartja a kapcsolatot rajongóival, és közösségi aktivitásának köszönhetően Twitter oldalával évente 30 millió dollárt keres.

6. "S&M" - Rihanna

A barbadosi énekesnő "S&M" című slágere a pornográf utalások miatt hatalmas botrányt kavart, több mint 11 országban betiltották és egyes rádióállomások a címét is megváltoztatták "Come On"-ra. A dalban az újságírók sárba tiporják Rihanna magánéletét (a dal tulajdonképpen a sajtóval való szado-mazo kapcsolatáról szól), és feltárja a nyilvánosság előtt kedvenc szexuális fantáziát. A klipben láthatunk kipeckelt szájú és összekötözött riportereket, banánt nyalogató Rihannát, illetve a híres médiablogger, Perez Hilton is feltűnik, akit a szexi sztár ostorral fegyelmez. Az énekesnő bevallotta, hogy egy kicsit mazochista, és kedveli a szerepjátékokat a szexben, ugyanakkor azt is elismerte, hogy ezek a szexuális hajlamok gyakoriabbak azoknál az embereknél, akiket gyermekkorukban bántalmaztak, mint ahogy őt verte a drogos apja.

 

A televízió legnagyobb pasifalóihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130617-kim-cattrall-nicollette-sheridan-chloe-sevigny-kathleen-turner-morena-baccarin.html Bankrablás varázslattalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130612-mozi-szorakozas-program-bankrablas-varazslattal.html Akik elvarázsolnak - bűvészek a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130610-mozi-film-szorakozas-akik-tenyleg-elvarazsoljak-a-nezoket-.html Családi titkok a pincébenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130605-en-es-te-csaladi-titkok-a-pinceben.html Szilikon a mellbe - Sztárok kés alatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130603-mickey-rourke-brigitte-nielsen-sylvester-stallone-cher-pamela-anderson-.html Nem vagy jó az ágyban? Tanulj profitól! (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130529-mozi-szorakozas-program-nem-vagy-jo-az-agyban-tanulj.html