Hatalmas érdeklődés előzi meg a Star Wars legújabb epizódját, amelyet 2015-re ígérnek az alkotók. A felröppent pletykák szerint Ryan Gosling és Zac Efron is szerepet kaphat a filmben.

A Star Wars folytatásának szereplőgárdája vélhetően válogatott színészekből áll majd. Többek közt Ryan Gosling neve is felmerült.  

Forrás: www.facebook.com/crazystupidlove, AFP
Most akkor képzeljük el őt fénykarddal. Na, ugye?

Az biztosnak tűnik, hogy Harrison Ford feltűnik a vásznon, mint az idős Han Solo, de úgy néz ki, hogy a fiatalabb generációt is a legnépszerűbb színészek közül válogatják ki az alkotók. Hollywoodi pletykák szerint a sármos Ryan Gosling és Zac Efron is csatalkozhat a produkcióhoz, megcélozva ezzel a sorozatot eddig talán kevésbé követő női rajongókat is. És ez ugye elég jó hír, csajok?

Mi a sikeres felvételi titka?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130715-mozi-film-szorakozas-vizsga-ket-szemelyre-mi-a-sikeres.html J.K. Rowling megosztotta írói álnevének történetéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130724-jk-rowling-megosztotta-iroi-alnevenek-tortenetet-o-irta-a-harry.html Összemelegedett Tolvai Reni és Metzker Vikihttp://www.life.hu/szorakozz/20130724-tolvai-reni-es-metzker-viki-vadito-videoklipet-forgatott-kozos-dalukhoz.html Ezért nem fotózták le a vajúdó Katalinthttp://www.life.hu/szorakozz/20130724-katalin-hercegnorol-nem-keszult-kep-amint-belep-a-korhazba-egy.html Kiss Tibi: "Amíg élek, zenélni szeretnék"http://www.life.hu/szorakozz/20130723-szorakozas-program-konyv-quimby-csodaorszagban-es-meg-a-konyvuk.html