A mesés lagzit Bora Borán piheni ki az újdonsült házaspár - tudta meg a Blikk.

Vajna Tímea és Andy Vajna már a mézesheteket töltik. Francia Polinézia egyik szigetére, Bora Borára repültek, ahol a hírek szerint a friss házasok remekül szórakoznak. Timi Instagramos képei alapján élvezi a napsütést és még a jet skizést is kipróbálta. Vajon férje hol van közben?

Forrás: Instagram/Tímea Palácsik
Timi napozik

Nem sok idejük marad élvezni a nászutat, a filmes producernek ugyanis szeptembertől Magyarországon kell lennie, hogy ellássa kormánybiztosi feladatait - írja a lap.

Forrás: Instagram/Tímea Palácsik
Bora Bora - itt vannak nászúton

Andy és Timi augusztus 19-én keltek egybe Antonio Banderas Los Angeles-i villájában. A nagy napról nemrég jelentek meg az első közös fotók. Ezeken is jól látszik, milyen illusztris társaság vett részt a lagzin. Ott mulatott például Melanie Griffith, Goldie Hawn, Kurt Russell és Arnold Schwarzenegger is.

Edvin Marton zenélt Palácsik és Vajna esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuvojen-edvin-marton-zenelt.html Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Vasárnap lesz Palácsik és Vajna esküvőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130814-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuje-amerikaban-lesz-antonio-banderas.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Az első közös fotók Vajnáék esküvőjérőlhttp://www.life.hu/szeress/20130826-andy-vajna-es-palacsik-timea-eskuvojerol-megjelentek-az-elso-kozos.html