Vége a találgatásoknak: végre napvilágra hozták A szürke ötven árnyalata főszereplőinek személyét.

Film készült E.L. James nagy sikerű regényéből. Anastasia Steele-t Melanie Griffith és Don Johnson lánya, Dakota Johnson alakítja, míg Christian Grey szerepét Charlie Hunnam kapta. A harminchárom éves színészt kisebb szerepekben láthattuk korábban, többek között a Tűzgyűrű és Az ember gyermeke című filmekben.

Forrás: AFP
A szexi, szakállas Charlie Hunnam lesz Christian

Hónapok óta találgatták már a könyv rajongói, vajon kik játsszák majd a könyv két főszereplőjét. Anastacia szerepére korábban felmerült már Emma Watson és Mila Kunis neve is - a befutó mégis a fiatal sztárcsemete lett. Christian szerepére pedig eddig a legesélyesebb a szívtipró Ian Somerhalder volt. Most azonban a rajongóknak már csak várniuk kell egy kicsit: úgy fest, a sikerkönyvből készült mozit 2014 második felében mutatják be.

Forrás: AFP
Dakota Johnson

 

Szépségtrükkök világsztároktólhttp://www.life.hu/szepulj/20130830-smink-es-frizura-szepsegtrukkok-vilagsztaroktol.html Szerelmi horoszkóp szeptemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130826-ezoteria-es-csillagjegy-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.html A legmenőbb celeblábbelikhttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-vilagsztarok-imadott-cipoi-beyonce.html