Détár Enikő válás anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több százezer forinttól esik el Détár Enikő azért, mert visszamondta a szerepeit.

Enikő nemrég visszaadta szerepeit a József Attila Színházban. A színésznő korábban azt mondta, nem olyan világban élünk, hogy ne dolgozzon az ember, még ha beteg is, Enci most mégis másképp döntött. Pár hete ugyanis még egész nap műsort vezetett férje oldalán, arra hivatkozva, hogy minden fillére szüksége van.

Fotó: Mudra László - Origo
Fotó: Mudra László - Origo

A dolgok azonban megváltoztak, hiszen a színésznő úgy döntött, nem vesz részt a decemberre tervezett Hattyúdalban, és a Munkácsy életéről készülő zenés darabban sem. Nem akar ugyanis találkozni férjével, Rékasi Károly színésszel és új kedvesével, Pikali Gerdával. A Blikk szerint előadásonként több tízezer forintot kapott volna Enikő, de a szerepek lemondása miatt így biztosan elesik többszázezer forinttól. Így most nincs könnyű helyzetben a színésznő, aki egyedül maradt abban a hatalmas házban, ahol férjével együtt élt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.