A vaginájáról mesél Cameron Diaz

Forrás: AFP/Boris Horvat -
leleplezés sztárok könyv Cameron Diaz vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznő sokféle, a testtudatosságot érintő kérdésben megírja gondolatait legújabb könyvében. Még legintimebb testtájáról is lerántja a leplet. 

A Body Book című, nemrég megjelent könyvében már sok titkot elárult Cameron Diaz a szexuális életével kapcsolatban, de például még ahhoz is ad tanácsot a nőknek, hogy gyantáztassák-e, esetleg hagyják természetes állapotban, vagy lézeres szőreltávolítással csupaszítsák le a nemi szervüket.

Forrás: AFP/Boris Horvat

Elárulja például, hogy bármilyen nagy divat, ő maga nem híve a teljes szőrtelenségnek, hiszen a szőrzet öltözteti az intim tájékot, ráadásul a férfi így úgy csomagolhatja ki az, mint egy ajándékot. Sőt, a végleges szőrtelenítéstől is óva int mindenkit: a kor előrehaladtával ugyanis a gravitáció ott is kifejti – ez esetben kevésbé jótékony – hatását, így később jól fog jönni valami, ami eltakarja a már kevésbé vonzó testrészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.