A Downton Abbey című brit tévéfilmsorozat egyik epizódjában fog feltűnni George Clooney - írja a Guardian című brit lap online kiadása. Már alig várjuk!

A kétszeres Oscar-díjas filmcsillag egy amerikai vendéget alakít majd a kosztümös sorozat karácsonyi epizódjának egyik jelenetében. A sorozatot sugárzó ITV szóvivője annyit elmondott, hogy Clooney valóban feltűnik egy jelenetben, amelyet már le is forgattak, további részleteket azonban nem közölt. A brit lap úgy tudja, hogy az amerikai színész Hugh Bonneville és Michelle Dockery oldalán szerepel majd egy esküvőre érkező tengerentúli vendégként.

Forrás: AFP

A karácsonyi epizódhoz kapcsolódóan jótékonysági akciót is hirdetett az ITV az általuk alapított Text Santa nevű kezdeményezés javára, ezzel brit karitatív szervezeteket támogatnak a karácsonyi időszakban. George Clooney köztudottan nagy rajongója a sorozatnak, és Hugh Bonneville-lel is jó barátságot ápol, mióta a Műkincsvadászok című filmben együtt dolgoztak.

A Life.hu már megnézte, miért is olyan népszerű a Downtown Abbey. A kosztümös sorozat sikere hatalmas - itt el is meséltük, mi ennek az oka.