A hírek szerint Tom Hanks A Da Vinci-kód harmadik részét, az Infernót forgatja majd hazánkban. Körülbelül két hónapot tölt nálunk az Oscar-díjas színész.

Budapestre jön Tom Hanks, aki legújabb akciófilmjét forgatja nálunk, a Dan Brown-regény alapján készült A Da Vinci-kód harmadik részét, az Infernót, amit ezúttal is Ron Howard rendez – legalábbis így értesült a Bors. A kétszeres Oscar-díjas színész mellett egyebek mellett Felicity Jones és Alisha Heng kap szerepet a produkcióban. 

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

„Március közepe, vége felé kezdenek el forgatni Budapesten. A film nagy részét, körülbelül a nyolcvan százalékát nálunk veszik fel, ez pontosan ötven forgatási napot jelent. Más országba is megy majd a stáb, Isztambulban és Firenzében is megfordulnak, de összesen csak tíz napot töltenek el a két városban" – tudta meg a lap egy stábtagtól.

Korábban is megfordult néhány híresség nálunk. Például Jason Statham, a Zimány Lindával összegabalyodó Jude Law, vagy Melissa McCarthy. De felbukkant még Budapesten a Született feleségekből ismert Eva Longoria, valamint Matt Damon is.