Viola Szandra Tereskovának esett. A testverseivel a köztudatba berobbanó Szandra nemcsak azt fájlalja, hogy - állítása szerint - Kriszta ellopta az ötletét, hanem azt is, hogy mindezt trágár módon tette. Cicaharc van készülőben!

Nem bírta egykönnyen kiheverni szerelmi bánatát Tereskova, civil nevén Nagy Kriszta festőművész, aki meztelen testén kívánt üzenni egykori szerelmének. Provokatív fotókat töltött fel közösségi oldalának üzenőfalára, és a Life.hu-nak pedig arról beszélt, mit akart mondani a különös fotókkal. A képekkel kiverte a biztosítékot a férfiaknál.

Forrás: Facebook/Tereskova

Ám nem csak náluk, hanem Viola Szandránál is, aki úgy vonult be a köztudatba, mint hazánk első testverselője.

Szandra Nánási Pál kameráján keresztül
Viola Szandra költőnő már többször megmutatta, hogyan függ össze a test és a költészet. Nézd meg Nánási Pál provokatív képekből álló teljes sorozatát!

"Nyilván korábban képzőművészek is kísérleteztek ezzel a műfajjal, de ezt én honosítottam meg itthon. Kedvelem Tereskovát, de gyakorlatilag ellopta a védjegyemet. Ráadásul nem igazán művészi, sőt indokolatlanul trágár, olcsó szövegeket közvetít" – háborgott Viola Szandra a Borsnak, és hozzátette: személyesen nem ismeri a szabadszájú művésznőt, de eddig úgy gondolta, kreatívabb ember annál, mint hogy ellopja azt az ötletet, ami az ő munkásságának egyik legfontosabb része.

"Az ötleteimet, amik még kidolgozás alatt állnak, levédettem, de a testverselést sajnos nem, mert úgy gondoltam, azt úgysem fogja senki ellopni. Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy Tereskova ugyanezt elsüti. Tereskova lealacsonyító, indokolatlanul trágár szövegeket írt magára. Annak örülök, hogy divatot teremtettem a testverseléssel, és máris van, aki utánozni akar, de ezt az egészet egyelőre nem tudom hova tenni" – tette hozzá a napilapnak Viola Szandra.