Minden idők legjobb nyitását hozta a Jurassic World! 135 milliárdot kaszált az első hétvégén!

Steven Spielberg Jurassic World producer kasszasiker nyitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valaha volt legjobb nyitóhétvégét produkálta a Jurassic Park újabb feldolgozása, a bámulatos látványvilágú Jurassic Word.

A franchise negyedik része, aminek Steven Spielberg volt a producere, 135 milliárdot hozott világszerte az első hétvégén, csak az Egyesült Államokban 55 milliárd forint volt a bevétele.

A 40 milliárdos költségvetésből forgatott film az első rész helyszínén, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben persze, hogy elszabadul. A film látványvilága egészen lenyűgöző - az origo.hu kritikáját ITTolvashatod a filmről.

A mozi egyébként a 2012-es Bosszúállókat taszította le, ami nagyjából 55 milliárdot kaszált az első hétvégén világszerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.