Gifképregényen keresztül járhatjuk körbe Budapestet

Forrás: krisztinabogo.com/ -
hétköznapok gift képregény utazás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak különleges szokásai utazás közben. De vajon ez hogy néz ki képregény formájában? 

Bogó Kriszta az ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ, amikor mindennapi városi jelenetekből készítette el gifképregényét, az Emberek a hetesent. Ez a műfaj meglehetősen új dolog a világon, de aki például tumblr- ezik az már találkozhatott hasonlóval. Érdekessége, hogy az animációs filmnél kevesebb benne a mozgás, de kinyomtatni nagyon bonyolult lenne, a benne lévő gifszerű mozgásszekvenciák miatt. Krisztának az ötlet a piros 7-es jelzésű buszon jött, és úgy döntött, készít egy művet a budapesti közlekedés mindennapjairól, és a város legendáiból.

Forrás: krisztinabogo.com/

A piros 7-esen dolgoztak a BKV legsportosabb sofőrjei, aki utazott ezen a járaton, tudja, miről beszélek. Ha nem igyekeztél, már csattant is az ajtó a bokádon.

A tervező grafikusként és médiadizájnerként végzett rajzoló egy tucat ilyen történetet, és jelenséget rajzolt meg, amiből mi is összeszedtünk néhányat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.