Elkészült A Játékkészítő meseapplikációja Szabó Győzővel

Forrás: dfp.hu/Schumy Csaba Tel.:+36309645 -
applikáció színdarab meseapplikáció A Játékkészítő Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BOOKR Kids által fejlesztett alkalmazásban a Malac szemszögéből hallgathatjuk meg a történetet, természetesen Szabó Győző elmesélésében.

Mesés grafikákkal és Szabó Győző kiváló előadásában immár a BOOKR Kids Mesetárából ingyenesen letölthető A Játékkészítő meseapplikációja. Az androidos és IOS-es tabletekre valamint okostelefonokra letölthető alkalmazás egy interaktív hangoskönyv, melyet a BOOKR Kids fejlesztő csapata egy újdonsággal bővítette.

Forrás: dfp.hu/Schumy Csaba Tel.:+36309645

"A Játékkészítő akciófüzetből kiválasztottuk a legizgalmasabb fejlesztőjátékokat és ültettük át digitális formába" – meséli Horváth Dorka a BOOKR Kids vezetője. "Így a mese végén logikai játékok és fejtörők találhatóak, persze a mese közben is minden oldalon animált tartalommal találkozik a felhasználó. BOOKR Kids oldalról hatalmas újdonság, hogy napló funkcióval is bővült az alkalmazás. A napló részben felbukkan a billentyűzet, a gyerek megörökítheti, bepötyögheti, az élményeit és a bejegyzés archiváltható" – tette hozzá Horváth Dorka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.