Dobó Kata és Árpa Attila egymás oldalán keresik a boldogságot

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, Kovács Tamás -
Dobó Kata film Árpa Attila szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét sztár élete nagy fordulatot vett, hiszen nemrég váltak el szerelmeiktől. Immár egyedülállóként próbálnak boldogulni az életben - és egymás oldalán. 

Jelenleg Dobó Kata és Árpa Attila is a szinglik táborát erősítik, mindketten ez elmúlt hónapokban léptek ki kapcsolatukból. Attila és Tomán Szabina 14 év után döntötték el, hogy különválnak. Kata pedig egy év után szakított szerelmével, Anger Zsolttal.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, Kovács Tamás

A két sztár a szakítást követően egymás oldalán keresi az igaz szerelmet, legalábbis a filmvásznon. Attila és Kata már nem először alakít szerelmespárt, ez a harmadik alkalom, hogy intim viszonyba kerülnek a filmvásznon, ezúttal viszont Juszt Balázs rövidfilmjében a kitaláció és a való élet nagyon hasonló – írja a Hot. Olyan férfit és nőt alakítanak, akik nem boldogok abban a kapcsolatban, amiben élnek, és eljátszanak a gondolattal, hogy mi lett volna, ha...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.