Ők a Glamour Women of the Year fiataljai

fiatalok jelöltek Glamour Women of the Year
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Glamour Women of the Year jelöltjei között még olyanok is akadnak, akik alig múltak el húsz évesek, mégis hatalmas sikereket tudhatnak a hátuk mögött. Kik ezek a fiatalok?

Íme három fiatal tehetség, akik még be sem töltötték a 30-at, mégis esélyes jelöltjei a Glamour Women of the Year díjaknak. Elbűvölő személyiségük kivételes tehetséggel párosul, emiatt szavazták őket az olvasók a legjobb jelöltek közé.

Stahl Barbara

Tóth Gabi, Pásztor Anna, Marge és Odett mellett kapott jelölést az Év énekesnője kategóriában. Barbi jelenleg hazánk egyik legsikeresebb R&B előadója, pedig alig múlt el 20 éves, amikor belekezdett a zenei karrierjébe. Őszintén mesélt arról, hogy milyen érzés ilyen fiatalon megtapasztalni a sikert.

„Boldog vagyok, hogy ilyen fiatalon ennyi sikerélmény ért, de még sokat kell dolgoznom azért, hogy az az összes kitűzött célomat megvalósítsam. Sokan hajlamosak hátradőlni, vagy hosszasan lubickolni az elért sikerekben, engem viszont az elismerés kifejezetten motivál és arra késztet, hogy még tovább menjek és új dolgokat alkossak" - mondta a fiatal tehetség.

Stahl Barbara Az Év Énekesnője kategóriában lett jelölve Forrás: Redlemon

Kurta Niké


Dobó Kata, Kovács Patrícia, Döbrösi Laura és Trokán Nóra mellett kapott helyet az Év Színésznője díj kategóriában. 2014-ben szerezte meg a diplomáját, de már maga mögött tudhat két olyan szereplést, mint a Kút, vagy a Terápia című film. Színházi és filmes sikerei után nem csoda, hogy jelölték a Glamour olvasók. Niké is elárulta, hogy számára mit jelent a fiatalon szerzett siket:

„Maga a siker szó is érdekes számomra. Mert mit is értünk siker alatt? Szerintem az, ami az ember pályájának elején történik vele, és sikerként könyvelik el, és azt mondják neki, hogy szuperjó voltál, az igazából egy kihívás, amit az illető képes volt teljesíteni. A jó munkák mindig szép emlékeket jelentenek nekem, de a siker nekem inkább az, amikor valami finomat tudok főzni" - mesélte nevetve a színésznő.

Kurta Niké Az Év Színésznője kategóriában kapott jelölést Forrás: Redlemon

Karin Dragos

Szintén egy fiatal hölgy, aki a sminktudásának köszönheti a hírét. Viszkok Fruzsi, Rubint Rella, Nagy Vivi, és Follow Anna mellett jelölte a közönség az Év Közösségi Sztárja katerógiában. Tavaly a NYX Face Awards díj elnyerését követően Los Angelesben is megvillantotta tehetséget. Karin most elmondta, hogy véleménye szerint milyen érzés tömegeket megmozgatni.

„Gyerekkori álom volt számomra, hogy ismerjék a nevem, sok embert tudjak inspirálni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ez megvalósult, de úgy érzem, nem vitt el a siker: ugyanaz vagyok, aki öt éve is voltam" - vallotta be a tehetség.

Az Év Közösségi Sztárja díjért jelölték Karin Dragost Forrás: Redlemon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.