Pink lesz a Sziget Mínusz egyedik napjának fellépője

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
Sziget Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Sziget is bővelkedni fog sztárfellépőkben, közülük az egyik Pink lesz, aki a -1. napon fogja megalapozni a fesztivál hangulatát.

A Sziget fesztivál évek óta leghíresebb előadókat sorakoztatja fel, ez idén sem lesz másként. Már rengeteg sztár neve került ki, többek között Rita Ora és Wiz Khalifa hazánkba utazik majd a nyáron, hogy szórakoztassa a fesztivál közönségét. A mínusz egyedik napon is nagy névvel alapozzák meg a hangulatot: Pink lesz a sztráfellépő.

Pink jön a Szigetre Forrás: AFP/Kevin Mazur

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő augusztus 9-én fogja felforgatni a nagyszínpadot. Pink - mivel nem is olyan rég adott életet második gyermekének, egy kisfiúnak - csak néhány koncertet jelentett be idén, ezek közül az egyik helyszín Budapest! Az énekesnő valószínűleg a tőle megszokott, látványos show-val készül a Szigetre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.