Amikor belevágott az utazásba, még nem tudta, hogy milyen bizarr és hátborzongató helyre fog keveredni. 

Julia Fox egy New York-i fotóművész, aki egész véletlenül keveredett Louisanába egy éjszakára. Ám amit ott látott, azt élete végéig nem fogja elfelejteni. A barátjával nem éppen oda tervezték az utazást, de az autójuk menet közben megadta magát, így kénytelenek voltak szállás után nézni az éjszakára. 

Egy hurrikán sújtotta területen találtak szobát, amit körbeölelt a szegénység, a munkanélküliség, a mocsok, a drog és a szex világa. A fiatal fényképész pedig megragadta az alkalmat, hogy olyan fotókat készítsen, amilyeneket azelőtt még soha. Ha már véletlenül odasodorta az élet, akkor igyekezett mindent megörökíteni azok számára, akik talán soha nem jutnak el ilyen helyekre. 

Megdöbbentő és bizarr sorozat készült a képekből, amelyek hűen tükrözik az ottani helyzetet. Még a szagok is megjelennek az ember fejében, annyira valóságszerű minden. 

/1707/Szex_201777162157
Így fest fotókon az alvilági élet
Nem mindennapi fotósorozat került nyilvánosságra a brit bűnözésről. Olyan megvilágításban láthatjuk megjelenni az alvilág legdurvább pillanatait, ahogyan csak azok látják, akik ebben élnek. Fotók!