Szalóki Ági véleményezte Oroszlán Szonja bejegyzését, és a Marton László-ügyet

Marton László metoo Oroszlán Szonja Szalóki Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő terjedelmes Facebook-bejegyzésben írta le véleményét Marton Lászlóról, és azokról a közszereplőkről, akik így vagy úgy, de megosztották gondolataikat. Többek között Oroszlán Szonját bírálta, aki szerinte fekete-fehéren lát.

Szalóki Ági énekesnő hosszú posztban mondta el véleményét a Marton László körül kialakult molesztálási botrányról, és a különböző megnyilvánulásokról, többek között Oroszlán Szonjáéról, aki szintén a Facebookon véleményezte az eseményeket. Szalóki Ági szerint Szonja fekete-fehéren lát, és nem próbálta meg átélni azoknak a nőknek a helyzetét, akik nem olyan szerencsések, mint ő.

Szalóki Ági véleményezte Oroszlán Szonja bejegyzését Fotó: Hirling Bálint - Origo

Szonja fekete-fehéren lát.



»- Szegény? - tanuljon, majd boldogul!
-Nincs munkája? - dolgozzon!«

Szerintem ennél azért árnyaltabb a helyzet. Jó, hogy Szonjának mindig volt önbizalma, jó, hogy biztonságot adó családban nőtt fel, jó, hogy másoknak elmondja, hogy szerinte mi a helyes viselkedés, de az írásában a másik fél helyzetének átélésével kapcsolatban semmi utalás nincs. Így az, aki netán nem rendelkezik a Szonjához hasonló háttérrel és önbizalommal, az ilyen tanácsoktól csak még frusztráltabb lesz: »bezzeg a szép, híres szőke filmsztár meg tudja védeni magát, csak nekem nem sikerül....«"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.