A Dal 2020: Négy produkció már a döntőben

Forrás: MédiaKlikk/Duna TV -
A Dal 2020 döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy produkció jutott a március 7-i döntőbe A Dal 2020 szombati első elődöntőjéből: Rácz Gergő és Orsovai Reni a Mostantól című dallal, a Tortuga a Mámor tér 3.-mal, a Fatal Error a Néma című számmal, valamint Takács Nikolas a Csendbeszéddel.

A Dal történetében először a versenydalok akusztikus változatban hangzottak el a stúdióban. A dalválasztó show csavart egyet a döntéshozatalban, a kilencedik dal elhangzása után a zsűri pontszámai alapján

a legtöbb pontot kapott dal, Rácz Gergő és Orsovai Reni előadásában a Mostantól automatikusan továbbjutott a döntőbe,

a legkevesebbet (26 pontot) begyűjtő Holychicks Pillangóhatás című dalával kiesett a versenyből.

A Dal 2020 negyedik élő adása Forrás: MédiaKlikk/Duna TV

Az ötödik zsűritag szerepét betöltő nézők a műsor folyamán kétszer is szavazhattak sms-ben. Végül kiderült, mely produkciók jutottak a március 7-i döntőbe: Rácz Gergő és Orsovai Reni a Mostantól című dallal, a Tortuga a Mámor tér 3.-mal, a Fatal Error a Néma című számmal, valamint Takács Nikolas a Csendbeszéddel - írja az MTI. Az első elődöntő extra produkciójaként Charlie adta elő Jég dupla whiskyvel című dalát. Az adásban átadták a "A Dal 2020 felfedezettje" különdíjat, amelyet a Tortugának ítélt a zsűri. Ez a zenekar lett a Petőfi Zenei Díj azonos kategóriájának győztese is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.