A zene nem vonul karanténba: idén is megtartják az MTV európai díjátadóját!

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand -
zene MTV Music Awards díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korunk legnagyobb előadóinak fellépésére és rengeteg meglepetésre számíthatnak azok, akik idén is odakapcsolnak az MTV Europe Music Awards rendhagyó díjátadójára. A zene összetartó erejét hirdető látványos európai showt 2020. november 8-án vasárnap rendezik meg, és közel 180 országban fogják közvetíteni.

A 24. MTV Europe Music Awardson ismét a közönség szavazatai alapján osztják ki a díjakat a zenei élet legnagyszerűbb csillagainak. A gálaest a rendhagyó körülmények ellenére idén sem marad el – másfél hónap múlva élőben is átélhetjük a popzene nagyágyúinak előadásait, és a díjátadó izgalmát.

November 8-én rendezik meg a 2020-as MTV Europe Music Awards-ot. Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Hamarosan megkezdődik a fellépők, a házigazda és az egyéb, díjátadóval kapcsolatos részletek leleplezése. További friss MTV EMA információkért érdemes bekövetni az esemény Instagram, Snapchat, Twitter és Facebook oldalait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.