Megőrjítette a férfiakat: előkerültek Pécsi Ildikó pikáns fotói

Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán -
fotózás fehérneműs képek Pécsi Ildikó pikáns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem látott képek kerültek elő Pécsi Ildikóról. Az elhunyt színésznő szépsége legendás volt, a hatvanas években megőrültek érte a férfiak. Most kiderült, hogy Ildikó akkoriban művészi fehérneműs fotózást is vállalt.

"Ildikó sokat mesélt nekem arról, hogy a hatvanas évek elején szexszimbólumnak számított és vállalt művészi módon elkészített pikáns félakt és fehérneműs fotózást. Nem volt prűd ahhoz, hogy bugyiban és melltartóban álljon kamera elé. A gödöllői ház padlásán a jelmezek és díszletek között több ezer, dobozokba szortírozott és albumba ragasztott régi kép között lapultak az eddig nem látott pikáns fotók, amiket Ildikó eltett emlékbe. A hatvanas években készültek, abban az időben kevés színésznő vállalt ilyen fotózást" - mondta a Blikknek L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia, aki azt is elmesélte, hogy a színésznő csak idős korában jött rá, micsoda szexuális kisugárzással rendelkezett, amit fiatal korában kihasználhatott volna.

Pécsi Ildikó 1968-ban Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.