Meglepetéseket tartogat Zséda vadonatúj, hetedik albuma

Forrás: Origo -
Zséda zene új lemez premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda vadonatúj, hetedik albuma jelent meg Szívizomláz címmel, melyre rákerült a tavalyi év két slágere, az Életben maradni és a Csak a szívemet dobom eléd, valamint legutóbbi, Kökény Attilával közös duettje, a Hello is.

Az album ezeken túl is tartogat meglepetéseket, Zsédára jellemző módon most is egy sokszínűen izgalmas, zenei fordulatokban gazdag anyag született, tökéletes lenyomataként mindannak, ami az elmúlt években foglalkoztatta az énekesnőt. Korlátok és elvárások nélküli alkotófolyamat eredménye a Szívizomláz, csodás summája mindannak, amit Zséda testesít meg a hazai könnyűzenében.

Zséda Szívizomláz borító Forrás: Origo

De itt még nincs vége, hiszen ma 20.00 órától egy nagyszabású élő adásban mutatja be az énekesnő legújabb albumát a Facebook-oldalán.

Sztorizunk, lesznek vendégek, meglepetések és az új dalokat is megismerhetitek. Kérdésekre is szívesen válaszolok a műsor folyamán"- írja Zséda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.