II. Erzsébet brit királynő birtok gyapjú galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet brit királynő egyik mesés birtokát gondolta újra  egy 92 éves angol asszony. A Great Yarmouthból származó Margaret Seaman két éven keresztül dolgozott a sandringhami kastély és környező épületeinek fonalból készített változatának megalkotásával. Az eredmény bámulatos. 

Margaret Seaman 2019-ben kezdte kötni II. Erzsébet brit királynő festői birtokát, hogy a koronavírus-járvány miatti lezárások ideje alatt lefoglalja magát.

Az idős asszony azt nem tudja pontosan, hogy mennyi gyapjúfonal van az alkotásban, de azt igen, hogy naponta átlagosan 10-12 órát dolgozott rajta. Először 2020-ban mutatta be a még folyamatban lévő munkáját a Norfolk Makers' Fesztiválon, Norwichban. Azóta teljesen elkészült a remekmű, amely magában foglalja a birtok templomát és az istállóit is. A kész mű 5,5 méter széles és 1,8 méter magas.

A káprázatos végeredmény megtekintéséhez kattints a képre és lapozd végig a galériánkat!

Forrás: Northfoto/PA Wire/PA Images/Yui Mokhttp://she.life.hu/kultur-mi/galeria/20210722-lenyugozo-gyapjubol-kototte-meg-ii-erzsebet-kiralyno-egyik-birtokat-a-92-eves-asszony-galeria-1.htmlmiddleon35692390

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.