Sosem látott fotókkal emlékezett meg Andy Vajna születésnapjáról Vajna Timi: "Hogy imádta..."

Vajna Timi özvegy Andy Vajna halála Andy Vajna Vajna Tímea születésnap sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél éve már, hogy Andy Vajna elhunyt, de fiatal özvegye, Vajna Tímea még mindig nem tudja túltenni magát fréje halálán. Augusztus elsején lett volna 77 éves a hollywoodi producer születésnapja, amiről természetesen Timi is megemlékezett közösségi oldalán.

Sosem látott fotókat tett közzé Vajna Timi elhunyt férje, Andy Vajna születésnapja alkalmából. A hétköznapi, bennsőséges fotókon Timi éppen masszírozza Andy hátát, amit az özvegy szerint a producer imádott. A képsorozatot annak a Návai Anikónak köszönte meg Timi, akiről a napokban derült ki, hogy sztárinterjúival átverhette az olvasóit.

Vajna Timi egy videót is mutatott Andy Los Angeles-i sírjáról, és arról a csodaszép fehér rózsacsokorról, amit vitt neki. Budapesten egy grandiózus síremléket állítottak a filmmogulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.