Tévésorozat főszereplője lesz Ricky Martin

Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin -
Ricky Martin Mrs. American Pie tévésorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricky Martin Puerto Ricó-i énekes az Apple TV komédiasorozatának egyik főszerepét játssza.

A sztár és sajtósa a Twitteren erősítette meg, hogy ő alakítja a Mrs. American Pie című sorozat férfi főszereplőjét. A Livin' la vida loca előadója kommentár nélkül másolta a Twitterre a Deadline.com filmes portál értesülését, amely exkluzív információként közölte, hogy Martin csatlakozott a stábhoz, melynek Kristen Wiig és Allison Janney is tagja már.

Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin


Puerto Ricó-i sajtósai megerősítették az értesülést az EFE hírügynökségnek, de további részletekkel nem szolgáltak. A Deadline szerint a történet Juliet McDaniel egy regényén alapszik, Martin Robertet alakítja benne. Wiig egy volt szépségkirálynőt, Maxine Simmonst játssza, aki be akar kerülni a floridai Palm Beach előkelő társaságába a hatvanas években, a Holdra szállás idején.
Ricky Martinnak, aki Antonio D'Amicót, Gianni Versace partnerét alakította az olasz divattervező Miami Beach-i meggyilkolásáról szóló tévésorozatban, feltett szándéka, hogy a film világában is érvényesüljön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.