Szinte már közhely, hogy a legmenőbb hollywoodi hírességek csak úgy dúskálnak a pénzben – most kiderült, pontosan mekkora összeg landolt a bankszámlájukon legfrissebb produkcióik után.

A Blikk értesülései szerint a listát Tom Cruise vezeti, aki a Top Gun: Maverick főszerepéért 100 millió dollárt, azaz körülbelül 38 milliárd forintot zsebelt be.

Tom már nemcsak fix gázsit kap, hanem a jegybevétel egy jelentős hányadát is zsebre vághatja, ugyanis minden filmjére így köt szerződést. Mivel a neve garancia a kasszasikerre, minden produkciónak megéri ilyen feltételekkel megegyezni vele – mondta egy bennfentes a Page Sixnek.

Tom CruiseForrás: MTI/EPA/Clemens Bilan

A szívtipró színészt Will Smith követi a rangsorban 13,3 milliárd forintos gázsijával, utána holtversenyben Brad Pitt és Leonardo DiCaprio végzett 11,4 milliárd forinttal. A Szikla, Dwayne Johnson 8,5 milliárdos fizunak örülhetett, míg Joaquin Phoenix 7,5 milliárd, Ryan Reynolds 7,5 milliárd, Jason Momoa 5,7 milliárd, Chris Pine pedig 4,9 milliárd forinttal lett mostanában gazdagabb.