Tom Cruise a legjobban fizetett színész Hollywoodban: kiderült, mekkora összeget zsebelt be a Top Gun: Maverick főszerepéért

Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan -
pénz Hollywood Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte már közhely, hogy a legmenőbb hollywoodi hírességek csak úgy dúskálnak a pénzben – most kiderült, pontosan mekkora összeg landolt a bankszámlájukon legfrissebb produkcióik után.

A Blikk értesülései szerint a listát Tom Cruise vezeti, aki a Top Gun: Maverick főszerepéért 100 millió dollárt, azaz körülbelül 38 milliárd forintot zsebelt be.

Tom Cruise Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan

A szívtipró színészt Will Smith követi a rangsorban 13,3 milliárd forintos gázsijával, utána holtversenyben Brad Pitt és Leonardo DiCaprio végzett 11,4 milliárd forinttal. A Szikla, Dwayne Johnson 8,5 milliárdos fizunak örülhetett, míg Joaquin Phoenix 7,5 milliárd, Ryan Reynolds 7,5 milliárd, Jason Momoa 5,7 milliárd, Chris Pine pedig 4,9 milliárd forinttal lett mostanában gazdagabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.