Így nézett ki három nappal a halála előtt Lisa Marie Presley - Ez volt az utolsó nyilvános megjelenése

Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison -
Lisa Marie Presley Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
54 éves korában meghalt Lisa Marie Presley, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya. A híresség egy Los Angeles-i kórházban hunyt el helyi idő szerint csütörtökön, néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték.

Elvis és Priscilla Presley lányát január 12-én szállították kórházba szívleállás miatt. Közeli barátja és menedzsere, Jerry Schilling szerint a legjobb ellátást kapta. Amikor Lisa Marie halálát követően elhagyta a kórházat, köszönetet mondott az orvosoknak és a személyzetnek.

Lisa Marie-ra a házvezetőnője talált rá calabasasi otthonában, élettelenül - írja a TMZ. Az énekesnő volt férje, Danny Keough ott volt a helyszínen, és megkezdte az újraélesztést, amit a mentők megérkezéséig folytatott is. A mentősöknek végül sikerült visszahozniuk az életbe Lisa Marie-t, ám a kórházba szállítás után elhunyt.

Lisa Marie Presley hétfőn még édesanyjával együtt részt vett a Golden Globe-gálán, ahova azért érkezett, hogy jelenlétével támogassa az Elvis című film készítőit. Az énekes életéről szóló zenés dárámát három kategóriában is díjra jelölték, végül a Presley-t alakító Austin Butler elnyerte a legjobb színész díját.

Lisa Marie Presley a Golden Globe-on Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Joe Scarnici







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.