Tóth Gabi megszólalt Tóth Andi visszavonulásával kapcsolatban

Forrás: MTVA -
Tóth Gabi visszavonulás éneklés Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt Tóth Andi az Instagramra töltött fel egy hosszabb videót, amiben bejelentette, hogy felhagy az énekléssel. Döntésével kapcsolatban Horányi Juli és Tóth Gabi is kifejtette a véleményét.

"Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez így nem hangzik olyan nagy cuccnak, nyilván számomra azért az. Nagyon sok miértje van" - mondta az énekesnő, aki pár hónapja hozta meg a komoly döntést.

A bejelentés után Horányi Juli egy videóban fakadt ki a közösségi oldalán.

"Na, hát erről pofázok közel egy éve. Ez a nőként a zeneiparban. Szerintetek, ha egy fiatal, brutál tehetséges, ismert, népszerű, látszólag sikeres énekesnő, egy Tóth Andi arra jut, hogy abbahagyja az egészet, akkor szerintetek jó dolog ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban? Hát rohadtul nem! Én sokkal idősebb vagyok Andinál és régebb óta is vagyok a zeneiparban is, mint ő. És milliószor, de milliószor akartam már feladni, és manapság is nagyon sokszor érzem azt, hogy k*rva nehéz, egyszerűen a nőkre olyan szinte nem kíváncsi senki, és arra, ha énekelünk, hogy az fájdalmas. Én nem tudom, hogy most a közönségnek ennyire nincs igénye az énekesnőkre, nem tudom tényleg, hogy mi áll emögött az egész mögött, de botrányosnak tartom"

– mondta Horányi.

Juli bejegyzésére Tóth Gabi is reagált.

"Mesélhetnék Julikám... és én még nem panaszkodhatok. Amúgy pedig a nők rajonganak, a férfiak max. csendben, fülhallgatóban... a nők a nőkért meg tudod... nem annyira rajonganak sajna... pasi előadóba sokszor, sokan szerelmesek lesznek és nem is feltétlen a zene miatt mennek oda, hanem bízva abban, hogy na majd lenéz a színpadról »álmaik pasija« és ki lesznek választva... Ha egy női előadó csinos is és magasabb energiaszinten van, akkor pedig az tolakodó a nőknek, mert bekapcsolja bennük a féltékenységet... szóval ezért is lehet, az elmúlt majd 20 év show-bizniszben töltött idő után, amiket tapasztaltam..."

- magyarázta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.