Harrison Ford 80 felett is Indiana Jonesként akciózik - 5 film és sorozat, amit ne hagyj ki júniusban

június filmajánló magazin Harrison Ford Indiana Jones sorozatajánló
Sztárparádé egy sivatagi sci-fi-showban, szívmelengető mesefilm az ellentétek vonzásáról, az emberiség jövőjéről szóló sötét sorozatlátomás, tehetséges magyar fiatal filmesek bemutatkozása és a mozitörténelem egyik leghíresebb hősének utolsó kalandja is vár ránk ebben a hónapban. Összegyűjtöttük a legígéretesebb június premiereket.


Asteroid City (Asteroid City)

Hazai mozis bemutató: június 08.

Wes Anderson színpompásan egyedi rendezői világát vélhetően senkinek sem kell bemutatni, A Grand Budapest Hotel, a Holdfény királyság és a Kutyák szigete alkotója mára egyfajta márkanév lett a kortárs filmművészetben. Ehhez a márkanévhez pedig minden filmje esetében sztárok egész garmadája csatlakozik, így az 1950-es évek sci-fi korszakát megidéző Asteroid Cityben is láthatjuk többek között Scarlett Johanssont, Tom Hankset, Margot Robbie-t, Adrian Brodyt, Bill Murray-t, Tilda Swintont, Matt Dillont, Willem Dafoe-t, Edward Nortont és Jason Schwartzmannt is.

Elemi (Elemental)

Hazai mozis bemutató: június 15.

Képzelj el egy olyan várost, ahol együtt élnek a különböző őselemek lényei, a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók pedig hiába tűnnek sokszor egymás ellentéteinek, de mégis szövődhet köztük akár szerelem is. Ehhez persze le kell küzdeniük a társadalmi és családi elvárások akadályait is, de a Pixar animációs filmjeitől már megszokhattuk, hogy rendkívül szerethető és szórkakoztató formában komoly témákról is képesek mesélni.

Fekete tükör (Black Mirror) 6. évad

Hazai netes bemutató: június 15.

A Fekete tükör a kortárs sorozatkínálat egyik legkülönlegesebb darabja, aminek élvezetéhez nem is szükséges a korábbi évadok ismerete, hiszen minden egyes epizódban egy újabb, önálló sztorit mesél el. Az emberiség és technológia kapcsolatáról, a közeljövő mindennapjainak reális veszélyeiről szóló, sokszor sötét víziókból ebben a hónapban öt új epizódot kapunk, sztárszínészek egész sorának közreműködésével.

Látom, amit látsz

Hazai mozis bemutató: június 22.

Hazai filmet is ajánlhatunk a nyár első hónapjára: a tehetséges fiatal alkotók által jegyzett Látom, amit látsz egy különleges szerelmi történet, amiben tényleg megvalósul a sokszor használt szófordulat, hogy milyen valaki másnak a szemén át látni a világot. Hiszen fiatal főhősének pont ez a szinte szuperhősi képessége, amit elveszett gyerekek megmentésére használ, ám egy alkalommal egy felnőtt nő látására csatlakozik rá...

Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny)

Hazai mozis bemutató: június 29.

Harrison Ford utoljára csapja a fejébe a legendás kalapot, és fogja kezébe azt a bizonyos ostort, hogy kincsek után kutasson, egyben összegezze Indiana Jones mozis pályafutását. De nemcsak nosztalgiamenetre, hanem nagyszabású látványra és akciókra is számíthatunk, többek között Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge és Antonio Banderas részvételével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.