A Skanzenben játszódik Kertész Erzsi legújabb detektívregénye: te is bejárhatod a helyszínt!

Forrás: Life.hu -
detektívregény szentendrei skanzen Kertész Erzsi
Egész nyáron kikapcsol és feltölt, élményt ad és játszva tanít a szentendrei Skanzen. Nemcsak a múzeumban, de otthon is. Az Erdély épületegyüttes a helyszíne Kertész Erzsi legújabb, kiskamaszoknak szóló detektívregényének. Kitűnő program kiskamaszoknak a nyárra. 

A Hat sértett kísértet egyszerre nyomozós és időutazós, humoros és izgalmas, interaktív és ismeretterjesztő regény, aminek egyik különlegessége, hogy a cselekmény helyszíne, az elképzelt 20. század eleji erdélyi város szinte teljesen ugyanúgy várja az olvasókat, ahogy a szentendrei Skanzenben felépült.

A cselekmény középpontjában egy ékkőlopás áll, de maga a regény mind történetében, mind formájában sokkal többről szól a detektívkalandoknál. Egy olyan interaktív könyvet forgathatnak a fiatalok, ami egyszerre borzongató találkozása a valóságnak és a fantáziavilágnak, és ami meg tudja nyitni érdeklődésüket az elmúlt korok iránt.

A Skanzenben játszódik Kertész Erzsi legújabb detektívregénye, a Hét sértett kísértet Forrás: Life.hu

Ha pedig a regény elolvasása után kíváncsiak lesznek a gyerekek a Skanzenre, és a cselekménnyel a fejükben végigjárják az Erdély épületegyüttest, máris sokkal többet fognak tudni a 20. század eleji életről, mégpedig saját akaratukból. Innen pedig már csak egy egészen kicsi ugrás, hogy a történelem többi szegletét is meg akarják ismerni.

A könyv írójával, Kertész Erzsivel készült interjút a SkanzenBlogon olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.