Jó hír a Star Wars-rajongóknak: igazán rejtélyes sorozat érkezik a Disneyre

Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP -
The Acolyte Star Wars sorozat Disney A baljós árnyak
Nehéz helyzetben van a Disney: az előfizető száma csökken, így fejtörést okoz az, hogy mely produkciók kerüljenek a platformra. Mivel a nézők szerették az Ahsoka sorozatot, így valószínű, hogy annak lesz folytatása, de a Star Wars-epizódokra is lehet számítani. 

Bár még nem jelentették be, de úgy tudni, érkezik a streaming oldalra az Ahsoka második évada, de Star Wars tartalmakat is várhatunk.

Úgy tudni, még 2023-ban felkerül a Disney+ platformra a Skeleton Crew című sorozat, Jude Law-val, aki egy Erő-használó karaktert alakít. A történet négy gyerekről szól, akik elvesznek a galaxisban, és különböző kalandokon keresztül próbálnak hazajutni. Érkezik az A Mandalóri negyedik évada, viszont nem tudni, mikor - írja a VG.

A The Acolyte 2000 évvel A baljós árnyak előtt játszódik majd Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

2024-re ígérték az igazán rejtélyes Star Wars-sorozatot, a The Acolyte-t. A széria kifejezetten a Disney+-ra készül. A hírek szerint a The Acolyte 2000 évvel A baljós árnyak előtt játszódik majd, a Köztársaság fénykora időszakában. A Star Warsnak ezt az ősi korszakát eddig csak regényekben, képregényekben és egyes videójátékokban ismerhették meg a rajongók, így valószínűleg sikert hoz a platform számára.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.