Lindsay Lohan ágy Charlie Sheen filmforgatás színésznő ijedtség szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felforrósodott  a hangulat a Horrorra akadva 5. részének forgatása során. Annak ellenére, hogy eleinte Lindsay Lohan még megcsókolni sem volt hajlandó filmbéli partnerét, Charlie Sheent, mostanra a két sztár nagyon összemelegedett. A Life.hu információi szerint Lindsay egy ijesztőbb pillanatban Charlie karjai közt keresett menedéket.

A készülő filmben egy szenvedélyes szexjelenetet forgattak éppen A szürke 50 árnyalata című bestseller hatására, amikor Lindsay és Charlie Sheen látványosan egymásra talált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy ágyban feküdtek, bensőségesen beszélgettek, kölcsönösen ugratták egymást azzal kapcsolatban, hogy mindketten milyen nehéz időszakon mentek keresztül az utóbbi időben. Amikor pedig váratlanul egy lámpa eltört a stúdióban, Lindsay megijedt és hirtelen Charlie karjai közé vetette magát. Szemmel láthatóan nagyon megértették egymást" - árulta el egy bennfentes. Azt ugyan nem tudni, hogy hogyan folytatódik Lindsay és Charlie Sheen története, annyi biztos, hogy ezen a napon legendás jelenet született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.