Kómába esett a Republic énekese

kóma életveszély Republic Cipő Bódi László sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is próbálták meg felébreszteni orvosai Cipőt, hiszen az énekes - a hírekkel ellentétben - nem mesterséges mélyaltatásban, hanem kómában van. A fizikai állapotán, szervezetének reakcióján múlik, hogy magához tér-e - tudta meg a Life.hu.

Mint azt megírtuk, Cipő pénteken lett rosszul, a keringése összeomlott, a szíve leállt és intenzív osztályra került. Azóta kómában van, állapotáról pedig különböző hírek keringenek. A Republic zenekar menedzsere, Abella Miklós tisztázta, mi igaz a pletykákból.

"Cipő nem mélyaltatásban van, hanem kómában. A hírekkel ellentétben a kórházba érkezése után azonnal hűteni kezdték a testét, hogy ezzel is segítsék az agy oxigénellátását, és emiatt volt szükség a gégemetszésre is. Jelenleg folyadékkal táplálják és minden szükséges kezelést szakszerűen megkap. Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon felébred-e a kómából. Az orvosok erre azt választolták, hogy minden a beteg fizikai állapotától, szervezetének reakciójától függ. Tény, hogy Cipő alapbetegsége, a szívmegnagyobbodás 4 éve akuttá vált, ami miatt sokat fogyott és gyenge fizikai állapotba került" - közölte a tényeket a menedzser, hozzátéve, hogy várhatóan ma este lesz egy orvosi konzílium, amelyen döntenek az énekes további kezeléséről.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Bódi László Cipő életéért a családja, felesége, ikerlányai és a zenekar tagjai is aggódnak.
"Cipő családja aggódva, félelemmel telve várja a kórházból a híreket. Ugyanez igaz a Republic zenekarra is, amelynek tagjai nem csupán zenésztársai, de családtagjai is egymásnak, hiszen 23 éve muzsikálnak együtt. Mindannyian féltjük őt."

Holnap lesz a zenekar 23. születésnapja, amelyre koncertet is szerveztek, ám ez értelemszerűen elmarad.
"Vasárnap azonban a Kossuth Klubban összegyűlnek a zenekar tagjai és a rajongók, ahol egy beszélgetéssel és vetítéssel egybekötött zenés estén együtt biztatjuk egymást és drukkolunk Cipő felépüléséért. Ezután azonban természetesen minden koncertünket elhalasztjuk"- tette hozzá Abella Miklós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.