Hatalmasak Kim Kardashian mellei

mell kim kardashian terhes celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian terhessége első percétől meglepett minket öltözködésével, ezúttal azonban még az eddigieket is felülmúlta.

Egy bulvármagazin partiján New Yorkban ugyanis olyan kivágott kis fekete ruhában jelent meg, ami látni engedte hatalmasra duzzadt melleit. A 32 éves sztár stylistja megint furcsán választott, ez a ruhácska ugyanis fent mélyen dekoltált, alul viszont asszonyosan szétterül Kim idomain. A celeb, aki első gyermekét várja párjával, Kanye Westtel, nézett már ki jobban is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Földrengés volt Magyarországonhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-foldrenges-volt-magyarorszagrol-nem-tudni-serultekrol.htmlLegyőzte a rák a híres énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130422-chrissy-amphlett-a-divinyls-enekese-53-evesen-elhunyt-rakban-es.htmlVV Attila nem költözne Alekosz lakásábahttp://www.life.hu/legykepben/20130422-vvattila-nem-koltozne-alekosz-lakasaba-amit-az-rtl-klub-visszaperelt.htmlJanicsák Veca beleszeretett egy feketébehttp://www.life.hu/legykepben/20130419-janicsak-veca-wwf-onkenteskent-szemelyesen-megismerkedett-partfogoltjaval-egy-fekete.htmlSztrájk a Lufthansánál - törölték a budapesti járatokathttp://www.life.hu/legykepben/20130422-egynapos-figyelmezteto-sztrajkba-kezdtek-a-lufthansanal-emiatt-budapesti-jaratokat-is.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.