Kovács Kati énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény próbatétel várt Kovács Katira. Végig kell hallgatnia, hogy a sikerre vitt dalait mások hogyan dolgozták fel.

Kati vajon elégedett volt Tóth Gabi, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, valamint Kocsis Tibor produkciójával? Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője azt ígérte, kritikus lesz az énekesekkel szemben.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Bevallom, kritikus szemmel és füllel fogok leülni a tévé elé. Ne értsen senki félre, szurkolok a fiataloknak, de tudni kell, hogy nehéz fába vágták a fejszéjüket. Nem feltétlenül miattam, inkább a dalok miatt. Vannak köztük kifejezetten nehezen énekelhető nóták is. Az sem mindegy, hogy milyen stílust választanak a dalokhoz. Annak idején például nem volt divat rockosan énekelni. A Nem leszek a játékszered! című nótát elsőre például 'szépen' felénekeltem a Rottenbiller utcai stúdióban, aztán addig kérleltem a fiúkat, hogy megengedték, rekedtes hangon, üvöltve is felénekeljem. A dal sikere azóta is engem igazol. Bizonyos dalokat hosszú ideig gyakorolgattam, ízlelgettem, hogy milyen stílus áll jól nekik. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha teljesen más formában hallom. Egyik feldolgozást sem ismerem, úgyhogy mind újdonság lesz nekem. Különösen kíváncsi vagyok Tóth Gabi és Marót Viki feldolgozásaira, mert valamiért ösztönösen jobban szeretem, ha férfiak éneklik a dalaimat. Attól azért tartok, hogy nem lesznek elég kemények. Félek, hogy túl 'civilizáltan' akarják majd elénekelni a dalokat. Azért az is érdekes, hogy amikor én ezeket a dalokat énekeltem 19 évesen, jóval fiatalabb voltam, mint a pénteken látható előadók. Remélem, jók lesznek a fiatalok!" - mondta az énekesnő az M1-en futó showműsor, a Legenda előadóiról.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.