győztes döntő X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkérdeztük az eddigi győzteseket, akik idén egy színpadon térnek vissza közös dalukkal, miért különleges számukra a döntő hétvége.

2010 - 2 párbaj - győztes Vastag Csaba
2013 - 2 párbaj - Krasznai Tünde

Vastag Csaba: "Számomra az X-Faktor döntő hétvége mindig teljesen más, mint a többi adás, hiszen ilyenkor minden versenyző itt van, minden mentor izgul, a top12 újra az X-Faktor színpadára lép. Mivel az első széria győztese lettem, így számomra ez a harmadik döntő hétvége, amin az újabb győztesért izgulhatok. Igazából mindig vasárnap este dől el, hogy a nézők hogyan döntenek.

2011 - 1 párbaj - győztes Kocsi Tibor
2013 - 1 párbaj - ByTheWay
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu

Kocsis Tibor: "Az X-Faktor pont attól különleges, hogy a három évadban három teljesen különböző embert juttattak a nézők győzelemhez. Idén pont ezen a színpadon egy közös, általunk is írt dalban fogjuk várni a negyedik győztest, aki az X-Faktor-család legújabb tagja lesz. Az idei döntő nekem emiatt a legkülönlegesebb, hogy a legeslegutolsó nagy pillanat előtt még mi hárman, Csabival és Gergővel ott állhatunk ahol minden elkezdődött nekünk is."

2012 - párbaj nélkül - győztes Oláh Gergő
2013 - párbaj nélkül - Danics Dóra

Oláh Gergő: "Nekem ez az első döntőm, hiszen tavaly ugyanekkor még én voltam az, aki Csabitól és Tibótól jó tanácsokat kapott Timivel és Adéllal együtt a színfalak mögött. Most viszont visszatérhetek a többi győztessel együtt, és kéztördelve fogom figyelni, mi lesz a vasárnap esti eredmény. Ráadásul érdekes fejleménynek ígérkezik, ha visszagondolok, hogy Csabi kétszer, Tibó egyszer, én pedig nem párbajoztam a saját szériám alatt. Kíváncsi vagyok, hogy a közönség akarta szerint melyik eset ismétlődhet meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.