sajtótájékoztató síbaleset kóma Forma-1 Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A grenoble-i kórház délelőtt 11-kor adott tájékoztatást a síbalesetet szenvedett sportoló állapotáról. Az Origo élőben követte az eseményeket. Közben egykori sporttársai is imádkoznak a hétszeres világbajnokért. A család pedig megköszönte az érzelmi támogatást.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Michael Schumacher vasárnap súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. A német klasszis fiával síelt, amikor egy sziklának ütközött és bár volt rajta sisak, csúnyán megsérült a fején. Mentőhelikopter szállította a grenoble-i kórházba. Az orvosok most megerősítették, hogy vasárnap este Schumachernek sürgős beavatkozásra volt szüksége, hogy csökkentsék a koponyaűri nyomást.

Schumacher állapota továbbra is kritikus - még több fotóért a hétszeres világbajnokról kattints ide Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.