Székesfehérvár Árpád Szakképző Iskola öngyilkosság diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehérvári Árpád Szakképző Iskola belső aulájában egy diák délelőtt kiugrott a 3. emeletről. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

A feol.hubeszámolója szerint a Szent György Kórház központi intenzív osztályának vezetője, Sárkány Ágnes azt mondta: a fiú válságos állapotban van, a család kérésére azonban további részleteket nem közölhetnek.

Forrás: AFP/Belga

Az iskola vezetése a délelőtt folyamán tájékoztatta a diákokat a tragikus eseményről és rendkívüli szünetet rendelt el. A fiú osztálytársait a rendőrök meghallgatták. A tragédiának legalább húsz szemtanúja volt, az első hírek szerint az idegenkezűséget ki lehet zárni.

A rendőrség a Bors megkeresésére elmondta, nem nyomoznak az ügyben, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az esetet.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.